Bo bekvämt i ljusa fräscha rum

Samtliga rum har bekväma sängar. De ljusa rummen har alla fönster, dusch och toalett samt. Linnelakan av hög kvalitet, tvål och handdukar ingår. Du kan parkera och använda wifi utan kostnad. 

Delade faciliteter:
• TV finns i frukostrummet, som också fungerar som en lounge.
• Kylskåp finns i korridoren.
• Strykjärn och strykbräda kan lånas i receptionen.

Dubbelrum med trädgårdsutsikt

Dubbelrummen är ca 17 m2 stora och har en 180 cm bred säng. Samtliga rum är utrustade med egen dusch och toalett samt hårfön. Härlig utsikt mot dammen och trädgården.
Boka rum

Dubbelrum

Dubbelrummen är ca 16 m2 stora och har en 160 cm bred säng. Samtliga rum är utrustade med egen dusch och toalett samt hårfön.
Boka rum

Familjerum

Familjerummet är ca 18 m2 stort. Här finns en dubbelsäng 180cm och en bäddsoffa 140cm. Familjerummet ligger på markplan och är handikappanpassat. Det är utrustat med dusch och toalett samt har hårfön.
Boka rum

Tvåbäddsrum

Tvåbäddsrummen är ca 15 m2 stora och har två 110 cm breda sängar. Samtliga rum är utrustade med egen dusch och toalett samt hårfön.
Boka rum

Lilla stugan

Stuga som lämpar sig för 2 vuxna, 160 cm dubbelsäng. Egen ingång med hall, ett badrum med dusch och toalett. Det finns ett kökspentry med ugn, spis och kyl. Matplats för 2 personer. På sommaren finns det utemöbler utanför stugan som man kan sitta och njuta av en mysig utsikt över åkrarna. Linne och handdukar ingår.
Boka rum

Stuga för familjen

För en familj med upp till två vuxna och två barn är Gårdshotellet idealiskt. Den har två egna ingångar, en hall och ett badrum med dusch och toalett. Sänglinne och handdukar ingår. Stugan har ett kök, med ugn, spis och kyl, vattenkokare, mikrovågsugn och kaffebryggare. På sommaren finns det utemöbler utanför stugan där man kan sitta och njuta av den mysiga utsikten.
Boka rum

Camping

Detta tällt är 6 meter i diameter och är mysigt inrettmed möbler, mattor och element. Utedusch med varmvatten finns 10m från tältet. Tälten har även elektricitet. Handduk, morgonrock och sänglinne finns. Frukost ingår i priset och avnjuts i frukostmatsalen .
Boka rum